APK

APK of Algemene Periodieke Keuring

Iedere garage kan tegenwoordig een APK voor uw auto uitvoeren. Maar niet alle garages denken met u mee en informeren u tijdig over de staat van uw auto. Het team van Autobedrijf van Hoepen voert een APK aan uw auto snel en deskundig uit, tegen een prima tarief.
Het uitvoeren van een Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Bovendien is het belangrijk voor uw veiligheid en het milieu. U kunt uw auto gerust bij onze vakkundige monteurs achterlaten. Zij zorgen voor een betrouwbare APK die aan alle wettelijke eisen voldoet!

APK in combinatie met onderhoud

Laat uw APK bij Autobedrijf van Hoepen uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt. (linken naar onderhoud) Tijdens de onderhoudsbeurt komen er misschien gebreken aan het licht. Deze gebreken kunnen wij, in overleg met u, direct verhelpen. Hierdoor is de kans uiterst klein dat uw auto wordt afgekeurd. Bovendien is het vaak voordeliger om de APK in combinatie met onderhoud te plannen.

Belangrijke punten APK

De Algemeen Periodieke Keuring, ofwel APK, bestaat in Nederland sinds 1985 en is verplicht in heel Europa. Tijdens de APK checkt onze keurmeester uw auto op drie belangrijke punten:

Veiligheid
Milieu
Registratie

Maak tijdig een afspraak voor uw APK in combinatie met onderhoud!